خوشمزه شدن قورمه سبزی + عطر و بوی قورمه سبزی از چیست

خوشمزه شدن قورمه سبزی + عطر و بوی قورمه سبزی از چیست

برای خوشمزه شدن قورمه سبزی چیکار کنیم رازها و ترفند های خوشمزه شدن قورمه سبزی + راز قورمه سبزی جا افتاده + راهکار برای سیاه شدن قورمه سبزی موضوع یکی از مطالب …

علت پف نکردن کیک خانگی + فوت و فن پف کیک در قابلمه و توستر

علت پف نکردن کیک خانگی + فوت و فن پف کیک در قابلمه و توستر

علت پف نکردن کیک علت پف نکردن کیک خانگی + فوت و فن پف کیک در قابلمه و توستر موضوع یکی از مطالب سایت نکته تاپ است. در این مطلب با شما …

خوشمزه شدن قیمه

راز خوشمزه شدن قیمه بادمجان برای خوشمزه شدن قیمه نی نی سایت راز خوشمزه شدن قیمه نذری راز لعابدار شدن قیمه علت شیرین شدن قیمه برای خوشمزه شدن قیمه چه ادویه ای بزنیم طرز تهیه خورش قیمه مجلسی با طعمی عالی و بینظیر غلیظ شدن خورش قیمه نی نی سایت

راز خوشمزه شدن قیمه + راز لعابدار شدن و غلیظ شدن خورش قیمه موضوع یکی از مطالب سایت نکته تاپ است. در این مطلب با شما درباره قیمه صحبت کرده ایم. امیدواریم که مفید واقع شده و مورد استفاده قرار بگیرد.

همه چیز درباره خوشمزه شدن قیمه

انتخاب گوشت مناسب

یکی از نکات مهم برای خوشمزه شدن این خورش، انتخاب گوشت مناسب است. بسیاری از افراد قیمه را با گوشت مرغ یا گوشت گوساله می پزند اما بهترین گوشت برای پخت این خورش، گوشت گوسفندی ست که طعم لذیذ و بی نظیری به این خورش می بخشد. گوشت سر دست، مغز ران و گوشت گوسفند با استخوان بهترین بخش هایی هستند که می توانید برای پخت قیمه به کار ببرید.

خوشرنگ شدن قیمه

اگر دوست دارید خورش قیمه تان خوش رنگ و لعاب شود، از زعفران دم کرده کمک بگیرید. می توانید در حین پخت قیمه ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به آن بیافزایید. روش دیگر استفاده از پوره گوجه فرنگی ست. گوجه ها را رنده کرده و کمی سرخ کنید تا طعم خامی شان گرفته شود سپس به خورش اضافه نمایید. پودر دارچین طعم بسیار خوبی به این غذا می بخشد اما رنگش را تیره می کند به همین خاطر بهتر است از چوب دارچین استفاده کنید. چوب دارچین را بعد از پخت خورش خارج کنید.

برای خوشمزه شدن قیمه چه ادویه ای بزنیم

برای درست کردن ادویه مخصوص خورش قیمه کافی ست تا چند ادویه را با هم ترکیب سپس برای این غذا استفاده کنید. ادویه مخصوص خورش قیمه شامل زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، پودر زنجبیل، زعفران، پودر هل، پودر جوزهندی، پودر گل محمدی و نمک می شود.

نکات خورش قیمه

از نکات پخت قیمه میتوان به طبخ این خورش در ظروف مسی اشاره کرد که لعاب خوبی به آن می دهد و موجب خوش طعم تر شدن این غذا می شود. بهتر است بعد از پخت قیمه، خورش نارنجی رنگ و زیبایتان را درون ظرف های سفالی و خوشرنگ سرو کنید.

استفاده از آب قلم

یکی دیگر از نکات مهمی که برای پخت قیمه استفاده می شود، استفاده از آب قلم یا گوشت به جای آب معمولی ست. با این نکته قیمه شما طعمی لذیذ و دلپذیر پیدا می کند.

غلیظ شدن خورش قیمه

یکی از ترفندهایی که می توانید برای رفع تلخی لیمو عمانی و غلیظ شدن قیمه به کار بگیرید، استفاده از سیب زمینی آب پز است. برای این منظور ۱ عدد سیب زمینی را آب پز کرده سپس پوست بگیرید.  سیب زمینی را له کرده و در اواخر پخت به خورش تان بیافزایید.

استفاده از گلاب

گلاب پیشینه ای قوی در پخت خورش قیمه دارد. در گذشته دیواره های داخلی دیگی که می خواستند درونش قیمه بپزند را به گلاب آغشته می کردند تا عطر و بوی گلاب با این خورش عجین شود. امروزه مقداری گلاب یا پودر گل محمدی به این خورش محبوب اضافه می شود تا عطر و بوی خوبی پیدا کند.

راز خوشمزه شدن قیمه

یکی از مهم ترین راز های خوشمزگی این خورش، پخت طولانی آن بر روی شعله ملایم گاز است که موجب جا افتادن و غلیظ شدن قیمه می شود. به همین خاطر توصیه می شود برای پخت قیمه از زودپز استفاده نکنید و این خورش را به روش سنتی آن طبخ کنید.

راز خوشمزه شدن قیمه بادمجان برای خوشمزه شدن قیمه نی نی سایت راز خوشمزه شدن قیمه نذری راز لعابدار شدن قیمه علت شیرین شدن قیمه برای خوشمزه شدن قیمه چه ادویه ای بزنیم طرز تهیه خورش قیمه مجلسی با طعمی عالی و بینظیر غلیظ شدن خورش قیمه نی نی سایت

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 27 آذر 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته تاپ و لینک مستقیم بلا مانع است.