علت پف نکردن کیک خانگی + فوت و فن پف کیک در قابلمه و توستر

علت پف نکردن کیک خانگی + فوت و فن پف کیک در قابلمه و توستر

علت پف نکردن کیک علت پف نکردن کیک خانگی + فوت و فن پف کیک در قابلمه و توستر موضوع یکی از مطالب سایت نکته تاپ است. در این مطلب با شما …

راز خوشمزه شدن قیمه + راز لعابدار شدن و غلیظ شدن خورش قیمه

راز خوشمزه شدن قیمه + راز لعابدار شدن و غلیظ شدن خورش قیمه

خوشمزه شدن قیمه راز خوشمزه شدن قیمه + راز لعابدار شدن و غلیظ شدن خورش قیمه موضوع یکی از مطالب سایت نکته تاپ است. در این مطلب با شما درباره قیمه صحبت کرده …

برای خوشمزه شدن قورمه سبزی چیکار کنیم

راه و روش خوشمزه شدن قورمه سبزی فوت و فن قورمه سبزی مجلسی راهکار برای سیاه شدن قورمه سبزی ادویه برای خوشمزه شدن قورمه سبزی بهترین طعم دهنده قورمه سبزی راز قورمه سبزی حرم امام رضا راز قورمه سبزی خوشمزه نی نی سایت بهترین ترشی برای قورمه سبزی راز سیاه شدن قورمه سبزی

رازها و ترفند های خوشمزه شدن قورمه سبزی + راز قورمه سبزی جا افتاده + راهکار برای سیاه شدن قورمه سبزی موضوع یکی از مطالب سایت نکته تاپ است. در این مطلب با شما درباره نکات قورمه سبزی صحبت کرده ایم. امیدواریم که مفید واقع شده و مورد استفاده قرار بگیرد.

نکات خوشمزه شدن قورمه سبزی

استفاده از رب انار

اگر طعم رب انار را دوست دارید می توانید برای سیاه شدن و خوشمزه شدن قورمه سبزی از آن استفاده کنید. رب انار را باید در ۱۵ دقیقه آخر پخت به خورشت تان اضافه نمایید.

نحوه سرخ کردن سبزی

سرخ کردن درست سبزی یکی از رازهای خوشمزه شدن این خورش است. برای این منظور سبزی را درون تابه ای ریخته و بدون روغن بر روی حرارت ملایم گاز قرار دهید. سبزی را هم بزنید تا آبش گرفته شود سپس روغن فراوانی درون تابه ریخته و سبزی ها را حسابی سرخ کنید تا رنگ شان تغییر کرده و تیره شود.

استفاده از لوبیا قرمز

لوبیا قرمز یکی از اجزای اصلی این خورشت است که باید حدود ۵ تا ۶ ساعت درون آب خیسانده شود تا نفخش رفع شده و بهتر پخته شود. به شما توصیه می کنیم که لوبیا قرمز را هنگام سرخ کردن پیاز و گوشت، کمی تفت بدهید تا خورشت تان خوشمزه و لعاب دار شود.

نوع گوشت

اگر قورمه سبزی را با گوشت گوسفندی بپزید و آماده کنید، طعم خورشت تان لذیذ و فوق العاده می شود زیرا گوشت گوسفندی چربی بیشتری نسبت به گوشت گوساله دارد. نکته دیگر استفاده از گوشت های استخوان دار در خورش است که نقش مهمی در خوشمزه کردن این خورشت دارند. بهتر است گوشت را به مدت حداقل ۱۰ دقیقه با پیاز فراوان سرخ کنید.

ادویه برای خوشمزه شدن قورمه سبزی

برای خوش طعم شدن قورمه سبزی از ادویه هایی مثل زردچوبه، فلفل سیاه، تخم گشنیز، دارچین، زیره و … استفاده نمایید. برای درست کردن بهترین ترکیب ادویه با سایت نکته تاپ همراه باشید. ۲ قاشق غذا خوری شنبلیله خشک را با ۲ قاشق غذاخوری اسفناج خشک، ۲ قاشق غذاخوری جعفری خشک، ۲ قاشق غذاخوری پودر گل محمدی، ۲ قاشق غذاخوری تره خشک، ۲ قاشق غذاخوری گشنیز خشک، ۲ قاشق غذاخوری پودر غوره، ۱ قاشق غذاخوری پودر رازیانه، ۱ قاشق غذاخوری زردچوبه و ۱ قاشق غذاخوری فلفل سیاه ترکیب کرده و برای قورمه سبزی هایتان استفاده کنید و لذت ببرید. برای هر ۳ نفر ۱ تا ۱/۵ قاشق غذاخوری از این ادویه را درون خورش بریزید. این ترکیب ادویه را در ۳۰ دقیقه پایانی پخت خورش به آن اضافه کنید.

بهترین ترشی برای قورمه سبزی

برای قورمه سبزی ترشی های زیادی وجود دارد که بنا بر سلیقه تان می توانید از آن ها استفاده کنید اما بهترین ترشی لیمو عمانی ست که در ترکیب قورمه سبزی اصیل هم وجود دارد. آب لیمو ترش، قره قوروت، آب نارنج، رب انار، لیمو عمانی، آب غوره، رب نارنج و … همه از ترشی هایی هستند که می توانید برای قورمه سبزی استفاده کنید.

عطر و بوی قورمه سبزی از چیست

استفاده از مقدار کمی شنبله یا تخم شنبله در ترکیب سبزی قورمه موجب عطر دادن به این خورشت می شود.

راز سیاه شدن قورمه سبزی

برای سیاه شدن این خورش، سبزی را در مدتی طولانی با حرارت کم و روغن زیاد سرخ نمایید تا رنگش قهوه ای شود. استفاده از کمی تمبرهندی، گرد لیمو عمانی، شنبلیه خشک یا رب انار هم نقش بسیار مهمی در سیاه رنگ شدن قورمه سبزی دارد.

راه و روش خوشمزه شدن قورمه سبزی فوت و فن قورمه سبزی مجلسی راهکار برای سیاه شدن قورمه سبزی ادویه برای خوشمزه شدن قورمه سبزی بهترین طعم دهنده قورمه سبزی راز قورمه سبزی حرم امام رضا راز قورمه سبزی خوشمزه نی نی سایت بهترین ترشی برای قورمه سبزی راز سیاه شدن قورمه سبزی

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 15 آذر 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته تاپ و لینک مستقیم بلا مانع است.